**ErioN**xXx** Moderators
Numri i postimeve : 43 Join date : 02/05/2008
| Titulli: C.RONALDO:"Dua te luaj ne spanje" Sat May 17, 2008 2:08 pm | |
| Anësori i Manchester United, Cristiano Ronaldo, i ka shokuar djajtë e kuq, duke deklaruar se “ëndërr” e tij është të luajë në Spanjë. 23-vjeari sht lidhur vazhdimisht me nj kalim tek Real Madrid, q m hert deklaroi se do t ofroj rreth 120 milion euro pr t. Ronaldo, i cili ka edhe katr vite t mbetura n kontratn e tij nga e cila fiton 150 mij euro n jav, ka konfirmuar edhe nj her interesimin pr t luajtur n La Liga. Kam deklaruar disa her se kam nj ndrr, t luaj n Spanj. Ndonjher ndrrat nuk realizohen, por un ndrroj, srish ndrroj dhe jam i lumtur n Manchester, por t ardhmen? Askush nuk e din, ka thn Ronaldo. Por e kam thn me qindra her se jam shum i lumtur n klub, jam shum i lumtur n Manchester dhe dshiroj t qndroj ktu. Them se ktu sht shtpia ime por t ardhmen askush nuk mund ta di, vetm Zoti, ka shtuar portugezi. FuaT Email:_fuat@live.com Web:www.FuaT.c.la Server:connect attackers.podzone.org Group: aTTacKers
Erion Email:erion_k@madrid.com Web:www.erion.c.la Server:connect attackers.podzone.org Group: aTTacKers | |
|